Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli koşturmak

Rüyada deli koşturmak

Rüyada deli koşturmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada deli koşturmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Rüyada boğazının delindiğini görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Rüyada deliden kaçmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada kulağının delindiğini görmek verimli olacak işler yapacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısını deli görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet eder.

Rüyada kendini delirmiş görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işarettir.

Rüyada deliye aşık olmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret eder.

Rüyada yakınını delirmiş görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada deliren görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments