Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının delindiğini görmek

Rüyada kulağının delindiğini görmek

Rüyada kulağının delindiğini görmek kazancının ilk önce azalacağına, ilim irfan öğreneceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kulağının delindiğini gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada kulağının delindiğini görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin deli olduğunu görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişin delindiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu delirmiş görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, en yüksek makamlara oturacağına delalet eder.

Rüyada deliyi dövmek saygın biri olacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudun delindiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalettir.

Rüyada deli at görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı deli kadın görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kendi işini kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments