Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buluttan kılıç görmek

Rüyada buluttan kılıç görmek

Rüyada buluttan kılıç görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, sıkılacağı bir haber almaya, yoksul için zenginliğe, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, evine haciz geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buluttan kılıç gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Rüyada buluttan kılıç görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalettir.

Rüyada bulutu tutmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutun içinde olmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzü bulut görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada karanlık bulutlar görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu bulut görmek üstün başarılar alacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments