Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutu tutmak

Rüyada bulutu tutmak

Rüyada bulutu tutmak Allah’ın inayetini kazanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bulutu tutmak gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Rüyada bulutları tutmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada bulutu tutmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulut tutmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi bulut görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, neşeleneceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada uçakta bulut görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalet eder.

Rüyada buluttan at görmek borçların ödeneceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine inanılır.

Rüyada bulutların yandığını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek çok büyük zararlar edeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments