Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutta insan yüzü görmek

Rüyada bulutta insan yüzü görmek

Rüyada bulutta insan yüzü görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, seyahatlere katılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, artık daha dikkatli davranacağına yorulur.

Rüyada bulutta insan yüzü gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada bulutta insan yüzü görmek patlama noktasına geleceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutta yüz görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan şeklinde bulut görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada iki yüzü olan insan görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına inanılır.

Rüyada kedi yüzlü insan görmek işlerinin yolunda gideceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, günahların af olacağına delalettir.

Rüyada insan yüzü çizmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments