Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan yüzlü maymun görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Rüyada yüzü yanmış insan görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hastalıklarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada insan yüzü siyah görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzen insanlar görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada insan yüzlü böcek görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada insan yüzlü kedi görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments