Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlara bakmak

Rüyada bulutlara bakmak

Rüyada bulutlara bakmak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sermayenin harcandığına değeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işarettir.

Rüyada bulutlara bakmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Rüyada bulutlara bakmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada buluta bakmak sevdikleriyle arasının açılacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada gökyüzü bulut görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret eder.

Rüyada bulutlu hava görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara uçmak kimseye borçlanmayacağına, bununla yüceleceğine, kazancın devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Rüyada buluta dokunmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments