Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeklik nohut görmek

Rüyada yemeklik nohut görmek

Rüyada yemeklik nohut görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada yemeklik nohut gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Rüyada pilav nohut yemek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru nohut yemek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut yemeği dağıtmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, bunu şeref sayacağına delalettir.

Rüyada nohut çorbası yemek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz nohut yemek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalettir.

Rüyada nohut yemek görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet eder.

Rüyada çiğ nohut yemek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments