Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş bulgur görmek

Rüyada pişmemiş bulgur görmek

Rüyada pişmemiş bulgur görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına inanılır.

Rüyada pişmemiş bulgur gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Rüyada pişmiş bulgur pilavı görmek başının ağrıyacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş bulgur görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hep dua edeceğine, kötü gününden de geri duracağına yorulur.

Rüyada pişmiş bulgur görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur yığını görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, günlerini bunun için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur tarlası görmek temize çıkacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, adımlarını daha sağlam atacağına işarettir.

Rüyada bulgur kısır görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulur.

Rüyada kurtlu bulgur görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada salçalı bulgur görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments