Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı bulgur görmek

Rüyada kırmızı bulgur görmek

Rüyada kırmızı bulgur görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı bulgur gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kırmızı bulgur görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada etli bulgur pilavı görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı istemek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, işlerindeki karın artacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur mercimek görmek rahatlığa ereceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynatılmış bulgur görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada bulgurlu kısır görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret eder.

Rüyada bulgur satmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bulgurun içinde kurt görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments