Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur sermek

Rüyada bulgur sermek

Rüyada bulgur sermek hayallerini gerçekleştireceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur sermek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada bulgur sermek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı sermek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada camasır sermek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada seccade sermek bütçesinin daralacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve halı sermek edilen duaların kabul olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yere seccade sermek zinde kalacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada eve yeni halı sermek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, başarılarının katlanacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine işaret eder.

Rüyada gelin çeyizi sermek hem hayatının kurtulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments