Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur dağıttığını görmek

Rüyada bulgur dağıttığını görmek

Rüyada bulgur dağıttığını görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sevinileceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bulgur dağıttığını gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bulgur dağıttığını görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işarettir.

Rüyada bulgur temizlemek borçlarının da kapanacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada bulgur yığını görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına inanılır.

Rüyada bulgurlu köfte görmek hayallerinin gerçek olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada çuvalla bulgur görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada şehriyeli bulgur görmek ekonomik olarak kalkınacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Rüyada bulgur çorbası içmek emeklerinin yarıda kalacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada tavuklu bulgur pilavı görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, sağlığının yerinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments