Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camasır sermek

Rüyada camasır sermek

Rüyada camasır sermek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çok büyük mutluluk yaşanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada camasır sermek gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada camasır sermek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada kirli çamaşır sermek yükseleceğine, atılım yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiye seccade sermek terfi alacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere beyaz örtü sermek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada eve toprak sermek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, işveren koltuğunda oturacağına, hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kirmizi hali sermek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz halı sermek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments