Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın dağ görmek

Rüyada altın dağ görmek

Rüyada altın dağ görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada altın dağ gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar hayatınızla ilgili olaylara farklı açılardan bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada dağda altın bulmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada altın dağ görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına alamet eder.

Rüyada altından dağ görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, ekmek bulamayacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada dağda asker görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın devrildiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada dağ evi görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada dağlara bakmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dağ tepe yürümek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bilmediği duyguları tadacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments