Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından dağ görmek

Rüyada altından dağ görmek

Rüyada altından dağ görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada altından dağ gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada altın dağ görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağda altın bulmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altından dağ görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada dağda bağırmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada dağda olduğunu görmek çok hayır duası alacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağda yangın görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda deniz görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, çok büyük ses getireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada incir dağıttığını görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments