Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın devrildiğini görmek

Rüyada dağın devrildiğini görmek

Rüyada dağın devrildiğini görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dağın devrildiğini gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Rüyada dağın devrildiğini görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir ağacın devrildiğini görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ruhen güzelleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devrilen kamyon görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabasının devrildiğini görmek yüzüne kan geleceğine, iyi hissedeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada traktörün devrildiğini görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada devrilmiş otobüs görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada devrilen otobüs görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada devrilen ağaç görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments