Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık sudan kurtulmak

Rüyada bulanık sudan kurtulmak

Rüyada bulanık sudan kurtulmak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Rüyada bulanık sudan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme söz konusu olabilir.

Rüyada bulanık sudan kurtulmak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık sudan atlamak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada bulanık sudan kaçmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sudan kurtulmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan kurtulmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sudan ıslanmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan geçememek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments