Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı bulanık su görmek

Rüyada dalgalı bulanık su görmek

Rüyada dalgalı bulanık su görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada dalgalı bulanık su gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin büyüyeceğine, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı ve bulanık deniz görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek kaderinin yüzüne güleceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı su görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine alamet eder.

Rüyada temiz dalgalı su görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments