Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık denizde balık görmek

Rüyada bulanık denizde balık görmek

Rüyada bulanık denizde balık görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, evleneceğinize, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bulanık denizde balık gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Rüyada bulanık denizde balık görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda balık görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, insanlarla uyumunun artacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada bulanık gölde balık görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık derede balık tutmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret eder.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda balık avlamak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments