Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğulu ayna görmek

Rüyada buğulu ayna görmek

Rüyada buğulu ayna görmek ters giden durumların düzeleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sabit geliri olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada buğulu ayna gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Rüyada buğulu ayna görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğulu cam görmek engellerin aşılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğulu cama yazı yazmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Rüyada hamsi buğulama görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulur.

Rüyada buğulu görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada ayna istemek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kırık aynada kendini görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, dertlerden kurtulmaya, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Oya

Rüyamda gökyüzünde iki tane ay vardı ve gökyüzü pembe rengindeydi iki aydan diğeri patladı ve hemen sonra nebula oluşturdu.Tanimadigim isnanlar vardı .Birileri sanki bana Azerbaycana girmiceksin yada şunu yapacaksın gibi şeyler söylüyordu sonra evimizin kapısının açık olduğunu gördüm içeri girdim gardırobun önünde ki cam buğulu kirli gibiydi yüzümün üstünde beyazlıklar vardı toz gibi gözlerimi net bir şekilde göremiyordum sanki gozbebeklerim büyümüş gözümün büyük bir kısmını kaplamıştı hemen uya