Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna istemek

Rüyada ayna istemek

Rüyada ayna istemek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, hayal kırıklığına, mesleğinde geri plana düşeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayna istemek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada ayna istemek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada aynalar görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el aynası görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya baktığını görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada aynada birini görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına rivayet eder.

Rüyada birine ayna tutmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada dişlerini görmek tatsızlık olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, borçların hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak sorumluluk alacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments