Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğulu görmek

Rüyada buğulu görmek

Rüyada buğulu görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, aşama kaydedeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada buğulu gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Rüyada buğulu görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada buğulu cam görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada buğulu ayna görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamsi buğulama görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğulu cama yazı yazmak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, aile saadetinin de artacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments