Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday dökmek

Rüyada buğday dökmek

Rüyada buğday dökmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday dökmek gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada buğday dökmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Rüyada buğdayı suya dökmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek yaptığı işte sivrileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday başağı yemek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada un ve buğday görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercine buğday vermek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada kavrulmuş buğday yemek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, iş için gurbete gidileceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments