Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday yarması görmek

Rüyada buğday yarması görmek

Rüyada buğday yarması görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, ruhunun dinleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada buğday yarması gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Rüyada buğday yarması görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet eder.

Rüyada buğday yarma görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş yarma görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış yarma görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, şans ve kısmet elde edeceğine inanılır.

Rüyada yarma şeftali görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarma çorbası görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, zorluklarının biteceğine delalet eder.

Rüyada mısır yarması görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yarma görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments