Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarma çorbası görmek

Rüyada yarma çorbası görmek

Rüyada yarma çorbası görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarma çorbası gördüyseniz:

  • Gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada yarma çorbası görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Rüyada haşlanmış yarma görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yarma görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, hastalıkların biteceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yarma şeftali görmek hayırlı bir karar verileceğine, ruhunun şifa bulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday yarması görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır yarması görmek kazancının da azalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada buğday yarma görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarma görmek başarılarının çoğalacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments