Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarma görmek

Rüyada yarma görmek

Rüyada yarma görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarma gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Rüyada yarma çorbası görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarma şeftali görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, eline haram para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada buğday yarma görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş yarma görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday yarması görmek çok para kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yarma görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada yarma görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır yarması görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments