Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarma şeftali görmek

Rüyada yarma şeftali görmek

Rüyada yarma şeftali görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, torunlarına dahi yeteceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına alamet eder.

Rüyada yarma şeftali gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada yarma şeftali görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday yarması görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş yarma görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada yarma görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday yarma görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet eder.

Rüyada haşlanmış yarma görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada mısır yarması görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarma çorbası görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments