Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır yarması görmek

Rüyada mısır yarması görmek

Rüyada mısır yarması görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mısır yarması gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada mısır yarması görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yarma görmek memur ise terfi edeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarma çorbası görmek insanlardan uzaklaşılacağına, yoksul için zenginliğe, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada buğday yarma görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yarma görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yarma şeftali görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday yarması görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, üçüncü gözünün açılacağına alamet eder.

Rüyada yarma görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments