Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasında yürümek

Rüyada buğday tarlasında yürümek

Rüyada buğday tarlasında yürümek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sağlığının yerinde olacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına alamet eder.

Rüyada buğday tarlasında yürümek kalben çok rahat edileceğine, canının ve malının garantide olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada buğday ekili tarla görmek mal ve para sahibi olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini buğday tarlasında görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yaşama hevesinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasına görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments