Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini buğday tarlasında görmek

Rüyada kendini buğday tarlasında görmek

Rüyada kendini buğday tarlasında görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, düzeninin bozulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, arabasını ve toprağının olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini buğday tarlasında gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada tarlaya buğday ekmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, insanları kıracağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada buğday toplamak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalettir.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret eder.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet eder.

Rüyada buğday tarlası ekmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments