Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasında gezmek

Rüyada buğday tarlasında gezmek

Rüyada buğday tarlasında gezmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, rızkının kesileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada buğday tarlasında gezmek gördüyseniz:

  • Ayrrıca çok arzu ettiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Rüyada buğday tarlasında gezmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tarlada buğday toplamak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hep dinç ve genç kalacağına işarettir.

Rüyada tarlada buğday görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, gözyaşı dökeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulur.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası biçmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments