Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasına girmek

Rüyada buğday tarlasına girmek

Rüyada buğday tarlasına girmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, ticarete atılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Rüyada buğday tarlasına girmek gördüyseniz:

  • Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz.

Rüyada buğday tarlasına girmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada buğday ekili tarla görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, rütbesinin yükseleceğine, kafasının rahatlayacağına yorulur.

Rüyada buğday tarlası biçmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, önemli sorumluluklar alacağına yorulur.

Rüyada buğday tarla görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tarlaya buğday koymak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, afiyete ereceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında uçmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, çirkin sözler işitileceğine işaret eder.

Rüyada buğday tarlasına görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments