Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et but görmek

Rüyada et but görmek

Rüyada et but görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada et but gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalardan ders çıkaranlar sınavı daha kolay verebilirler.

Rüyada et but görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada but et görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada but eti görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada hindi budu görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun budu görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, torunlarına dahi yeteceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada budanmış ağaçlar görmek hem geleceğinin güzel olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada tavuk budu görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk budu yemek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, şansının da açık olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments