Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada but görmek

Rüyada but görmek

Rüyada but görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Rüyada but gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Rüyada ağacı budanmış görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk butu görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk budu görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Rüyada dana budu görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Rüyada budama yapmak yaraların merheminin bulunulacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada koyun budu yemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada but pişirmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada pişmiş tavuk budu yemek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments