Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş gıda görmek

Rüyada bozulmuş gıda görmek

Rüyada bozulmuş gıda görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş gıda gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Rüyada bozulmuş gıda görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gıda deposu görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada donmuş gıda görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret eder.

Rüyada gıda görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada gıda alışverişi görmek hem moral hem de çareler bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gıda kurdu görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru gıda görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada gıda alışverişi yapmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments