Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş pirinç görmek

Rüyada bozulmuş pirinç görmek

Rüyada bozulmuş pirinç görmek bazı ortak işlere gireceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, dertlerin sona ereceğine, dertlerin günden güne artacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş pirinç gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Rüyada bozulmuş pirinç görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kızlık bozulması görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boz renkli at görmek sıkıntıya düşüreceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada bozulmuş araba görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş yumurta görmek kısmetlerin günden güne artacağına, şansının geri döneceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş patates görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işaret eder.

Rüyada bozulan araba görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş yol görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yol alacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments