Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve et görmek

Rüyada tavuk ve et görmek

Rüyada tavuk ve et görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerinin artacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına yorulur.

Rüyada tavuk ve et gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Rüyada tavuk eti pişirmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ölüye tavuk eti vermek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızartılmış tavuk eti görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk eti yemek maddi konularda kayıplar olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ tavuk et görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, çok yorulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments