Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada pişmemiş tavuk eti gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek aldığı borçların katbekat artacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına delalettir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada pişmiş tavuk et yemek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek görmek kazancın devamlı olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, üzüntülerin gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti yemek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, sorunların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments