Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon bozulması görmek

Rüyada telefon bozulması görmek

Rüyada telefon bozulması görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kazancınızın artacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada telefon bozulması gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Rüyada telefonun bozulması görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine inanılır.

Rüyada telefon bozulması görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş telefon görmek onlardan taraf hayır göreceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada boz inek görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Rüyada bozulmuş tatlı görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık bozulmasını görmek istediği gibi yaşayacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada bozulmuş su içmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada bozulmuş süt içmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments