Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulan araba görmek

Rüyada bozulan araba görmek

Rüyada bozulan araba görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, mali olarak küçüleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada bozulan araba gördüyseniz:

  • Seyahat etme veya size bazı konularda rehberlik edebilecek kişilerle sosyalleşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada bozulmuş araba görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret eder.

Rüyada araba bozulması görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı rivayet etmektedir.

Rüyada bozulan araba görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Rüyada kızlıgının bozulmasını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına yorulur.

Rüyada bozulmuş mezar görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada arabanın bozulmasını görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya inanılır.

Rüyada telefon bozulması görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ayaklandıracağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlığının bozulması görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments