Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk yemek görmek

Rüyada bozuk yemek görmek

Rüyada bozuk yemek görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk yemek gördüyseniz:

  • Bilgi, tecrübe veya yeteneklerinizi arttırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada bozuk çikolata yemek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, gerginliğin biteceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Rüyada bozuk yemek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada bozuk yemek görmek aileyle iş yapmayacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk tavuk yemek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk yiyecek yemek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada bozuk meyve yemek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para yemek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bozuk peynir yemek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments