Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk yemek

Rüyada bozuk yemek

Rüyada bozuk yemek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk yemek gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada bozuk para yemek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk çikolata yemek yardım edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk peynir yemek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, geçiminin yerinde olacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk meyve yemek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bozuk et yemek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk yemek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk karpuz yemek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk balık yemek şansa, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments