Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para yemek

Rüyada bozuk para yemek

Rüyada bozuk para yemek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada bozuk para yemek gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Rüyada bozuk para yemek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde bozuk para görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para gömmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde bozuk para bulmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bozuk demir para saymak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, geçiminin güçleşeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden bozuk para bulmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para cüzdanı görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments