Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk telefonun çalıştığını görmek

Rüyada bozuk telefonun çalıştığını görmek

Rüyada bozuk telefonun çalıştığını görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, iş sahibi olunacağına, işinde zarar edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada bozuk telefonun çalıştığını gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada bozuk telefonun çalıştığını görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bozuk paranın çalındığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk arabayı çalıştırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sevdiği birini kırmaya, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk telefon görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, harcama gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk cep telefonu görmek güzel günler görüleceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada çalışmayan telefon görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon çalındığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments