Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon çalındığını görmek

Rüyada telefon çalındığını görmek

Rüyada telefon çalındığını görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada telefon çalındığını gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek mal ve mülk sahibi olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Rüyada telefonu çalınmak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon çalınması görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk telefonun çalıştığını görmek küslükleri bitireceğine, zenginliğinin süreceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada telefonumun çalındığını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu çalınmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, makbul olan mallar edineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments