Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk arabayı çalıştırmak

Rüyada bozuk arabayı çalıştırmak

Rüyada bozuk arabayı çalıştırmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, üzücü haberler alacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bozuk arabayı çalıştırmak gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Rüyada bozuk arabayı çalıştırmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk telefonun çalıştığını görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, eline para geçeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk paranın çalındığını görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk yolda araba kullanmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Rüyada bozuk yolda araba görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bolluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayı bozuk görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk arabaya binmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk yolda araba sürmek iflas edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments