Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk karpuz yemek

Rüyada bozuk karpuz yemek

Rüyada bozuk karpuz yemek bazen umutlarını yitireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk karpuz yemek gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Rüyada bozuk karpuz yemek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk karpuz görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına alamet eder.

Rüyada mevsiminde olmayan karpuz yemek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölünün karpuz yemek iyiliğe ve güzelliğe, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada kelek karpuz yemek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu karpuz yemek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalettir.

Rüyada gök karpuz yemek hep yerinde sayacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments