Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan turşusu görmek

Rüyada patlıcan turşusu görmek

Rüyada patlıcan turşusu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan turşusu gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada patlıcan turşusu görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada salata turşusu görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turşucu dükkanı görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ferahlık veren sözler duymaya, sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada karnabahar turşusu görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada turşu basmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada biber turşusu yediğini görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada turşuyu dökmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada lahana turşu yemek sıkıntıya düşüreceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments