Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk kağıt para görmek

Rüyada bozuk kağıt para görmek

Rüyada bozuk kağıt para görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk kağıt para gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Rüyada bozuk para ve kağıt para görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, siparişlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt bozuk para görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para ve bozuk para görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kağıt ve bozuk para toplamak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk kağıt para görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalettir.

Rüyada bozuk para kağıt para görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, namaz kılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments