Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk paralar bulmak

Rüyada bozuk paralar bulmak

Rüyada bozuk paralar bulmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada bozuk paralar bulmak gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada sokakta bozuk para bulmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden bozuk para bulmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada denizden bozuk para bulmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde bozuk para bulmak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bozuk para bulduğunu görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde bozuk para bulmak işinde ustalaşacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments